Ansambel Zajc RAZPADEL zaradi tretje osebe?

Le dobra dva tedna nazaj je ansambel Zajc objavil svoj prvi videospot, v katerem je nastopila celo manekenka Iris Mulej. Zdaj pa je v skupini prišlo so nerešljivega spora in kot kaže zasedbe v taki obliki, kot je bila do danes, ne bo več! Več »

Goran Bregović v zaodrju dvorane Tabor zaplesal KOLO

Legendarni glasbenik Goran Bregović je v zaodrju dvorane Tabor s svojimi backvokalistkami zaplesal kolo, nato pa nasmejan odšel na oder tako rekoč razprodanega koncerta v Mariboru. Več »

Hekerji ukradli več kot 100.000 (TUDI GOLIH) SnapChat fotografij!

Spletna stran Business Insider je javnosti sporočila, da so hekerji pridobili več kot 100.000 fotografij in jih objavili na spletni strani 4Chan! Med fotografijami so tudi gole slike mladoletnikov! Več »

Odkrili smo 5 najbolj (NE)romantičnih moških dejanj

Moške in ženske privlačijo različna romantična dejanja. To kar se pripadnikom močnejšega spola zdi nadvse privlačno, je za ženske običajno “pocukrano” in neokusno! Več »

MISEL DNEVA

Človek, ki je živel več, ni tisti, ki ima več let, ampak tisti, ki je bolj občutil življenje. Več »

 

Ansambel Zajc RAZPADEL zaradi tretje osebe?

zajc1

Le dobra dva tedna nazaj je ansambel Zajc objavil svoj prvi videospot, v katerem je nastopila celo manekenka Iris Mulej. Zdaj pa je v skupini prišlo so nerešljivega spora in kot kaže zasedbe v taki obliki, kot je bila do danes,

POROČILA se je pevka April

61500395

Pevka April se zadnje čase v javnosti ni veliko kazala, zapostavila je celo glasbeno kariero. Je pa bila glasbenica zelo dejavna v zasebnem življenju, saj že v začetku prihodnjega leta pričakuje naraščaj in se ta konec tedna poročila. 

Ekstravagantne umetniške palačinke

palacinka

Imate vsaj malo umetniške žilice in smisel za peko palačink? Potem lahko zase, za svoje prijatelje, ali za otroke pripravite posebno okusno sladico.

Prodaja se RUMENI Porsche in njegova …

avto2

Spletni oglasnik avto.net je bogatejši za novo prodajno cvetko. Lastnik rumenega Porscheja Boxterja se je za večje število klikov na oglas odločil izpostaviti tudi svojo “prijateljico”.

Hekerji ukradli več kot 100.000 (TUDI GOLIH) SnapChat fotografij!

140116114927-t-snapchat-sexbot-00001302-620x348

Spletna stran Business Insider je javnosti sporočila, da so hekerji pridobili več kot 100.000 fotografij in jih objavili na spletni strani 4Chan! Med fotografijami so tudi gole slike mladoletnikov!

SEKSI telovadba v dvoje

12345678

Nemec Karl Ess in njegovo dekle sta posnela svojo “vročo telovadbo” v dvoje in posnetek je zaokrožil po internetu! Poglejte, kako lahko z lahkoto izgubite kakšen kilogram …

Odkrili smo 5 najbolj (NE)romantičnih moških dejanj

images

Moške in ženske privlačijo različna romantična dejanja. To kar se pripadnikom močnejšega spola zdi nadvse privlačno, je za ženske običajno “pocukrano” in neokusno!

Goran Bregović v zaodrju dvorane Tabor zaplesal KOLO

9bpa_200_200

Legendarni glasbenik Goran Bregović je v zaodrju dvorane Tabor s svojimi backvokalistkami zaplesal kolo, nato pa nasmejan odšel na oder tako rekoč razprodanega koncerta v Mariboru.

Na Mesecu oblikovanja v Ljubljani je 13 skrivnostnih sob!

nino123

Umetniška svoboda je bila motivacija umetnikom za nastanek 13 ekstravagantnih sob, ki jih lahko vidite v stari tiskarni Mladinske knjige v Ljubljani. Nastale so v sodelovanju slikarjev in arhitektov, ki se v preteklosti niso poznali in med seboj še niso

Pevcu Ninu je bila SIMPATIJA navdih za novo pesem

nino123

Pevec Nino je končno izdal novo pesem in videospot. Njegova neuslišana ljubezen je bila povod, da je besedilo za pesem sploh nastalo, pravi Nino, ki do konca letošnjega leta obljublja še en velik glasbeni projekt.