VIDEO! Deskar na snegu Tim-Kevin Ravnjak posnel adrenalinski oglas za Renault

Komaj 18-letni slovenski deskar na snegu Tim-Kevin Ravnjak je za Renault Clio GT posnel adrenalinski promocijski video. Več »

Slovenska in Hrvaška Miss Universe ne marata lepotnih operacij

Prestižen svetovni lepotni izbor Miss Universe bo januarja 2015 potekal v Miamiju. Nanj se intenzivno pripravljata tudi slovenska Miss Universe, Urška Bračko in hrvaška predstavnica, Ivana Mišura. Več »

VIDEO! Dubai – pokopališče zapuščenih eksotičnih avtomobilov

Ferrariji, Lamborghiniji, Bentleyji in drugi eksotični avtomobili so v svetu znak bogastva. A le v Dubaju je mogoče videti toliko zapuščenih eksotičnih vozil na enem mestu. Več »

Kristina iz Kmetije: Nov začetek zašla v poslovne vode

Kristina je resničnostni šov Kmetija: Nov začetek morala zapustiti pred nekaj tedni, a se je takoj podala novim podvigom naproti. V centru Maribora je odprla lastno trgovino! Več »

MISEL DNEVA

Dneva ne moreš zadržati, lahko pa ga izkoristiš. Več »

 

VIDEO! Dubai – pokopališče zapuščenih eksotičnih avtomobilov

0

Ferrariji, Lamborghiniji, Bentleyji in drugi eksotični avtomobili so v svetu znak bogastva. A le v Dubaju je mogoče videti toliko zapuščenih eksotičnih vozil na enem mestu. 

VIDEO! Deskar na snegu Tim-Kevin Ravnjak posnel adrenalinski oglas za Renault

screen-shot-2014-11-05-at-12-24-17-pm

Komaj 18-letni slovenski deskar na snegu Tim-Kevin Ravnjak je za Renault Clio GT posnel adrenalinski promocijski video. Omislil si je precej drzno darilo ob praznovanju polnoletnosti. Ob njegovih vragolijah boste ostali brez besed!

Bernarda iz Kmetije: Nov začetek NI VEČ SAMSKA?!

images

Še pred kratkim je Bernarda, ki ste jo lahko spremljali v resničnostnem šovu Kmetija: Nov začetek, v medijih zatrjevala, da je srečno samska. Objava na Facebooku zdaj kaže drugače!

VIDEO: V Aziji so rekonstruirali slovenski SEX škandal

Untitled

Dogajanje na mariborski srednji šoli dobiva svetovne razsežnosti. Najprej so o vročem telefonskem posnetku pisali v Evropi, zdaj pa se je glas o porednem ravnatelju in vroči profesorici matematike razširil celo do Azije.

Notranjski gasilci ODVRGLI OBLAČILA

Untitled (1)

Številne naravne nesreče, ki letos Sloveniji nikakor niso prizanesle – žled ter pomladne in jesenske poplave – so družile notranjske junake, ki se nesebično borijo z rdečim petelinom. Gasilci iz Unca so se zato za dobro vseh odločili odvreči oblačila.

Kristina iz Kmetije: Nov začetek zašla v poslovne vode

635482727208247709_ana_9633

Kristina Mohorič je resničnostni šov Kmetija: Nov začetek morala zapustiti pred nekaj tedni, a se je takoj podala novim podvigom naproti. V centru Maribora je odprla lastno trgovino!

Viliju Resniku se je uresničila dolgoletna želja

image-original-p179ihl4e414vq1lkj1tos5n21u3k1

Pevec, ki so ga pred 16. leti uslišali bogovi, s katerimi je Slovenijo zastopal na Evroviziji, se zdaj ponovno vzpenja na pot stare slave.

Slovenska in Hrvaška Miss Universe ne marata lepotnih operacij

jhiuh

Prestižen svetovni lepotni izbor Miss Universe bo januarja 2015 potekal v Miamiju. Nanj se intenzivno pripravljata tudi slovenska Miss Universe, Štajerka Urška Bračko in kolegica, hrvaška predstavnica za ta lepotni izbor, Ivana Mišura, ki smo ju za kratek klepet ujeli

EKSKLUZIVNO predstavljamo novo ljubezensko pesem Davorja Radolfija

60961674-davor-radolfi

Dalmatinski glasbenik in osvajalec ženskih src, Davor Radolfi obeležuje že 30. obletnico glasbene kariere. Ob tej priložnosti decembra v Mariboru pripravlja svoj veliki koncert. Danes pa ekskluzivno objavljamo tudi njegovo najnovejšo pesem “Ljube, ljubice, moja ružice”, ki govori o neuslišani ljubezni.

Skupina Triggerfinger navdušila v Cvetličarni

Triggerfinger_trafili_5921815

Glasbena skupina Triggerfinger, najbolj znana po priredbi pesmi I follow rivers je s svojo odrsko energijo in karzimo v Cvetličarni navdušila slovensko občinstvo.