EKSKLUZIVNO predstavljamo novo ljubezensko pesem Davorja Radolfija

Ekskluzivno objavljamo najnovejšo pesem \\\\\\\\\\\\\\\"Ljube, ljubice, moja ružice\\\\\\\\\\\\\\\"! Več »

Slovenska in Hrvaška Miss Universe ne marata lepotnih operacij

Prestižen svetovni lepotni izbor Miss Universe bo januarja 2015 potekal v Miamiju. Nanj se intenzivno pripravljata tudi slovenska Miss Universe, Urška Bračko in hrvaška predstavnica, Ivana Mišura. Več »

Viliju Resniku se je uresničila dolgoletna želja

Pevec, ki so ga pred 16. leti uslišali bogovi, s katerimi je Slovenijo zastopal na Evroviziji, se zdaj ponovno vzpenja na pot stare slave. Več »

Kristina iz Kmetije: Nov začetek zašla v poslovne vode

Kristina je resničnostni šov Kmetija: Nov začetek morala zapustiti pred nekaj tedni, a se je takoj podala novim podvigom naproti. V centru Maribora je odprla lastno trgovino! Več »

MISEL DNEVA

Človek, ki je živel več, ni tisti, ki ima več let, ampak tisti, ki je bolj občutil življenje. Več »

 

VIDEO: V Aziji so rekonstruirali slovenski SEX škandal

Untitled

Dogajanje na mariborski srednji šoli dobiva svetovne razsežnosti. Najprej so o vročem telefonskem posnetku pisali v Evropi, zdaj pa se je glas o porednem ravnatelju in vroči profesorici matematike razširil celo do Azije.

Notranjski gasilci ODVRGLI OBLAČILA

Untitled (1)

Številne naravne nesreče, ki letos Sloveniji nikakor niso prizanesle – žled ter pomladne in jesenske poplave – so družile notranjske junake, ki se nesebično borijo z rdečim petelinom. Gasilci iz Unca so se zato za dobro vseh odločili odvreči oblačila.

Kristina iz Kmetije: Nov začetek zašla v poslovne vode

635482727208247709_ana_9633

Kristina Mohorič je resničnostni šov Kmetija: Nov začetek morala zapustiti pred nekaj tedni, a se je takoj podala novim podvigom naproti. V centru Maribora je odprla lastno trgovino!

Viliju Resniku se je uresničila dolgoletna želja

image-original-p179ihl4e414vq1lkj1tos5n21u3k1

Pevec, ki so ga pred 16. leti uslišali bogovi, s katerimi je Slovenijo zastopal na Evroviziji, se zdaj ponovno vzpenja na pot stare slave.

Slovenska in Hrvaška Miss Universe ne marata lepotnih operacij

jhiuh

Prestižen svetovni lepotni izbor Miss Universe bo januarja 2015 potekal v Miamiju. Nanj se intenzivno pripravljata tudi slovenska Miss Universe, Štajerka Urška Bračko in kolegica, hrvaška predstavnica za ta lepotni izbor, Ivana Mišura, ki smo ju za kratek klepet ujeli

EKSKLUZIVNO predstavljamo novo ljubezensko pesem Davorja Radolfija

60961674-davor-radolfi

Dalmatinski glasbenik in osvajalec ženskih src, Davor Radolfi obeležuje že 30. obletnico glasbene kariere. Ob tej priložnosti decembra v Mariboru pripravlja svoj veliki koncert. Danes pa ekskluzivno objavljamo tudi njegovo najnovejšo pesem “Ljube, ljubice, moja ružice”, ki govori o neuslišani ljubezni.

Skupina Triggerfinger navdušila v Cvetličarni

Triggerfinger_trafili_5921815

Glasbena skupina Triggerfinger, najbolj znana po priredbi pesmi I follow rivers je s svojo odrsko energijo in karzimo v Cvetličarni navdušila slovensko občinstvo. 

Ansambel Zajc RAZPADEL zaradi tretje osebe?

zajc1

Le dobra dva tedna nazaj je ansambel Zajc objavil svoj prvi videospot, v katerem je nastopila celo manekenka Iris Mulej. Zdaj pa je v skupini prišlo so nerešljivega spora in kot kaže zasedbe v taki obliki, kot je bila do danes,

POROČILA se je pevka April

61500395

Pevka April se zadnje čase v javnosti ni veliko kazala, zapostavila je celo glasbeno kariero. Je pa bila glasbenica zelo dejavna v zasebnem življenju, saj že v začetku prihodnjega leta pričakuje naraščaj in se ta konec tedna poročila. 

Ekstravagantne umetniške palačinke

palacinka

Imate vsaj malo umetniške žilice in smisel za peko palačink? Potem lahko zase, za svoje prijatelje, ali za otroke pripravite posebno okusno sladico.